IsaDora Blush & Glow Draping Wheel | Recensie

Product: Blush & Glow Draping Wheel
Collectie: Lente Collectie 2018 - Spring Atelier
Merk: IsaDora
Prijs: €32,50
Score: ★★★★

Recensie

De Blush & Glow Draping Wheel is het eerste product van de 3 producten in deze collectie die ik ga recenseren. Ik was zo blij met het nieuws dat ik 3 producten ging toegestuurd krijgen van IsaDora aangezien dit mijn eerste PR is. IsaDora is een interessant en leuk merk en het belangrijkste van al: cruelty-free! Deze week krijg je 3 recensies van mij dus vergeet zeker niet een kijkje te nemen naar de recensies van woensdag en vrijdag!

De Lente Collectie bevat mooie producten en een van de leukste producten is het Blush & Glow Draping Wheel. Dit product is een rond palette met 5 kleuren, namelijk 1 highlighter en 4 blushes. De Lente Collectie is nu te verkrijgen bij alle Inno winkels en de betere schoonheidsspecialist.

De kleuren in dit palette zijn zo mooi! Je hebt roze tinten, rode tinten en ook oranje tinten. Ik vind dit echt een mooie kleurcombinatie omdat je kan kiezen wat je wilt. Wil je wat meer opvallen? Ga dan voor de roze en rode! Als je wat minder wilt opvallen maar toch je wangen wilt accuenteren, kies dan voor de oranje blush!

De highlighter in dit palette is ook heel mooi. Als je de highlighter in het licht houdt, heeft het een heel speciale kleur. Ik was een beetje bang dat deze kleur net dat tikkeltje te donker ging zijn, maar ik had ongelijk! In het palette ziet het er een beetje donker uit, maar op mijn gezicht zag het er gewoon geweldig uit! Als je toch nog dat tikkeltje extra wilt, kan je er altijd nog een lichtere highlighter overdoen. Het is niet verplicht aangezien het op mijn witte huid er echt stralend uit ziet!

Op mijn gezicht: de highlighter, de lichte oranje blush en op de appeltjes van mijn wangen de roze blush

De Blush & Glow Draping Wheel is het ideale palette om mee op reis te nemen. Je moet geen verschilende blushes meenemen aangezien je meerdere kleuren in 1 hebt en het is ook niet al te groot. Ik vind dit echt een heel mooi palette en ik ga het zeker nog gebruiken!