IsaDora Precise Roll-On Eyeliner Waterproof | Recensie

Product: Precise Roll-on Eyeliner Waterproof 
Collectie: Lente Collectie 2018 - Spring Atelier
Merk: IsaDora
Prijs: €13,95
Score: ★★★★

Recensie

De Precise Roll-On Eyeliner Waterproof is het tweede product van de 3 producten in deze collectie die ik ga recenseren. Ik heb dit product, samen met nog 2 andere producten, gekregen als PR van IsaDora. Deze producten zijn nu te verkrijgen bij alle Inno winkels en de betere schoonheidsspecialist.  Het eerste product dat ik heb gerecenseerd is de Blush & Glow Draping Wheel en laten we beginnen met product 2!

De Precise Roll-On Eyeliner is een vloeibare eyeliner met een draaiende applicator. Deze draaiende aplicator zorgt voor ononderbroken, strakke en egale lijnen en heeft een waterproof dekking van 24 uur. Ik was al heel benieuwd naar dit product aangezien ik nog nooit een eyeliner zoals deze heb gebruikt, maar deze beloftes maken me nog meer benieuwd!

De applicator had ik nog nooit gebruikt dus ik was heel benieuwd of dit wel of niet een product voor mij ging zijn. Ik hou van eyeliner, maar deze applicator maakte me toch wel een beetje bang. Ik begon zoals gewoonlijk eerst met mijn wing en dan met het tekenen van een lijn boven mijn wimperrand. De laatste stap is het invullen van de lijnen. 

Zoals je kan zien, ziet mijn eyeliner er gewoonweg geweldig uit! Het zijn scherpe lijnen en de eyeliner droogt volledig op. Ik heb een swatch op mijn hand gedaan voordat ik aan de eyeliner begon, en toen die was opgedrogen kon je die niet uitvegen.

Het was wel hier en daar een beetje moeilijk om de lijnen op mijn ogen zelf te tekenen aangezien het wieltje iets steviger is en niet buigzaam zoals een gewone eyeliner, maar ik ben blij met het resultaat! Ik kan niet wachten om de liner nog eens te gebruiken en om te zien wat voor gekke looks ik er mee kan maken!