IsaDora Stretch Lash Mascara | Recensie

Product: Stretch Lash Mascara
Collectie: Lente Collectie 2018 - Spring Atelier
Merk: IsaDora
Prijs: €19,50
Score: ★★★★
*3.5/5*

Recensie
De Stretch Lash Mascara van IsaDora is het derde en laatste product dat ik ga recenseren in de Lente Collectie van 2018. Ik heb als PR van IsaDora dit product samen met de Blush & Glow Draping Wheel en de Precise Roll-On Eyeliner gekregen. De hele Lente Collectie is nu te verkrijgen bij alle Inno winkels en de betere schoonheidsspecialist.

De Stretch Lash Mascara is een mascara waar je het borsteltje van kan veranderen. Je kan het borsteltje veranderen door aan de mascara te draaien. Het lange borsteltje dient voor volume, lengte en spreiding en het korte borsteltje dient voor extra volume en volle wimpers. Deze mascara komt in 4 kleuren namelijk: Black, Dark Brown, Dark Blue en Burgondy.


Ik heb van mezelf niet zo'n lange wimpers en ze staan ook nooit echt omhoog. Deze mascara kan daar misschien verandering in brengen. De Stretch Lash Mascara is zo'n speciale mascara omdat je het borsteltje kan veranderen en dat vond ik echt iets leuk aan deze mascara.

In het begin wist ik niet goed wat ik eerst moest doen. Eerst het lange borsteltje en dan het korte borsteltje, of andersterom? Ik heb het beide geprobeerd en wat ik persoonlijk het beste vind is: eerst het lange borsteltje en dan het korte borsteltje.

Zoals je kan zien op de foto heeft deze mascara zijn werk gedaan. Mijn wimpers zijn een stukje langer en dikker. Het was wel een beetje vervelend dat de mascara veel mascara op mijn ogen achterliet. Ik moest dan altijd met een wattenstaafje mijn mascara wegvegen waardoor mijn wimpers een beetje door elkaar gingen.

Iets wat ik ook wel een beetje jammer vind is dat deze mascara niet waterproof is. Ik kan de mascara een hele dag dragen zonder probleem, ook wanneer het regende had ik er niet zo veel probleem mee, maar toch wil ik altijd zeker zijn door een waterproof mascara te dragen. Maar buiten deze klein puntjes is deze mascara echt goed!